Сейф Парт


Сейф Парт ООД  предлага осветителни светодиодни системи отличаващи се с изключително високо качество, използвани са компоненти на водещи производители и са сертифицирани по ISO 9002 за да отговарят напълно на изискванията на международния пазар. Освен това, те притежават сертификати от водещи световни асоциации като IQNET,  MIRTEC S.A. и други.

Успехът на предлаганите от Нас LED решения се дължи на постоянната проверка на качеството във всеки етап на производствения процес. Фирма Dasteri разполага с голям брой професионалисти, които са експерти в проектирането, производството и продажбата, така че фирмата да може да „освети” нуждите на своите клиенти по най-добрия начин.

 

Широката гама на производство включва улично и паркинг LED осветление, парково и градинско LED осветление, тунелно LED осветление, фасадно LED осветление, складово LED осветлениеинтериорно LED осветление, LED крушки, LED луни и LED пури.

Успехът на предлаганите от Нас LED решения се дължи на постоянната проверка на качеството във всеки етап на производствения процес.