Актуално

Площад Централен грейна с ново LED осветление

2014-06-06 

С ново висококачесвено LED осветление се сдоби площад Централен в град Пловдив.
Осветителните тела са дарени от водещия производител на светлодиодни системи Dasteri Systems S.A. с помощта на официалния му представител за България - Сейф Парт ООД.
Специално по случая в Пловдив пристигна собственика на DASTERI г-н Джон Дастеридис, който лично запозна заинтересуваните страни с качествата на предлаганите от неговата компания продукти.

Dasteri Systems S.A. предлага LED решения в над 50 дъжвави по цял свят. Нейните продукти се харектеризират с изключително високо качество, енергийна ефективност, дълга гаранция и възможност за следгаранционно обслужване.
Монтираните тела на площад Централен се отличават с иновативен дизайн, голяма ефективност, изключителна гаранция от 5 години и възможност за следгаранционен сервиз.

Осветителите са петнадесет броя DSL-801-36 с характеристики: (входяща мощност: 45W, светлинен поток: 4000lm, ефикасност на LED: 100lm/W, влагозащита: IP65, енергоспестяване:  73% ) и един брой DSL-801-64 с характеристики: (входяща мощност: 90W, светлинен поток: 8000lm, ефикасност на LED: 100lm/W, влагозащита: IP65, енергоспестяване: 68%).
Общата консумация на 16-те модела е 765W и заместват 36 стандартни осветителя с мощност от по 70W и обща консумация от 2520W. Получената икономия от светлодиодното осветление е ~70%. От посочените резултати се вижда, че общо спестената електроенергия за период от 50000 работни часа е 87750kW.
Освен със своята икономичност DSL-801 доставят и изключителна осветеност (резултатите можете да видите в приложените снимки към статията).

Подробва информация за продуктите на DASTERI можете да получите от официалния представител на компанията за България - Сейф Парт ООД.

Ново LED осветление Пловдив

LED осветление в град плодвив

LED осветление площад Плодвив

LED осветление поща Пловдив

Сравнение LED и традиционно осветление

Сравнение LED и традиционно осветление в Пловдив

Сравнение LED и традиционно осветление на площад Централен